Oldal kiválasztása

Gregori Diéta konzultációk

Ha szeretnél 5, 10, 15 vagy még több kilótól megszabadulni, számos diétát kipróbáltál már, de egyikkel sem sikerült még tartósan elérned az álomalakodat, akkor van egy különleges ajánlatom Neked!

 

A Gregori Diéta pont Neked lett kitalálva, éhezés nélkül, finom ételekkel segít, hogy karcsúsodj, szálkásodj! A könyvben ehhez minden információt megtalálsz! Részletesen leírtam a diéta alapjait, hogyan vásárolj, mit nézz az élelmiszerek címkéjén, mintaétrenddel és 40 finom recepttel az eredmény már csak rajtad múlik!

 

De egy valami kell még a sikerhez!

Te!

Kell, hogy legyen benned kitartás, fegyelem, elszántság. Ezeket fenntartani hetekig, hónapokig embert próbáló feladat.

De ebben sem hagylak magadra programjaimmal! Online, telefonos és személyes konzultációimat azoknak találtam ki, akik semmit sem szeretnének a véletlenre bízni, azoknak akik garantáltan el akarják érni vágyott céljaikat.

Segítek, hogy még könnyebben és még gyorsabban tudd elérni kitűzött célodat! Étrendtanácsadással és személyre szabott edzésprogrammal látlak el, hogy a kívánt eredményt biztosan ne maradjon el!

A programok alatt rendszeresen kapcsolatban leszünk, ellenőrzöm a haladásodat, folyamatosan finomhangolom az étrendedet ízlésed szerint.

Hogy történik a személyes konzultáció?

Személyre szabott étrend és edzésprogram

Az előre kitöltött kérdőívek és a 3 napos táplálkozási napló alapján elkészített étrendedet alaposan átvesszük, napról-napra mit fogsz enni, inni és persze mozogni. Hogyan kell elkészíteni az ételeket, milyen alapanyagokat válassz hozzájuk, miként tudod bevonni akár családodat is eme finom ételek fogyasztásába.

Mikor és mennyit egyél, hogy ne éhezzél, mégis a mérleg mutatója elinduljon lefelé!

Természetesen az étrendedet és az edzésprogramodat írásos formában is megkapod!

Közös bevásárlás

A közelben lévő élelmiszerboltban folytatjuk a programot, végigvesszük, hogy melyik élelmiszereket érdemes beszereznünk, hogyan érdemes a különböző gyártók termékei közül a lehető legjobbat kiválasztani. Elárulom hogyan történhet, hogy két nagyon hasonló termék felcserélése jelentősen segítheti vagy akár hátráltathatja is a diétánkat.

Megtanuljuk a tápanyagszámítás alapjait is.

A személyes konzultációk időpontjai

Minden héten hétfő-szerda-péntek reggel 9:00 – 12:00 és a délután 13:00 – 16:00 közötti két időpont áll rendelkezésetekre a VIP személyes program elkezdésére. A kedd és a csütörtök pedig az 1 órás személyes és telefonos konzultációknak van fenntartva.

Az időpontokat a jelentkezés véglegesítésekor egyeztetjük!

Az időpontok száma limitált – azok feltöltése jelentkezési sorrendben történik.

A személyes konzultációk helyszíne

MOM Park

Cím: 1123. Budapest, Alkotás u. 53.

Egy finom kávé mellett nyugodt körülmények között tudjuk átbeszélni a személyes programodat. (A MOM Parkban található egy családias hangulatú játszóház is, ha gyermekeddel érkeznél.)

Utána a közös vásárlással folytatjuk az ott található szupermarketben. A diétád sikerének egyik kulcsa lesz, hogy mit is veszel meg az élelmiszerboltban! Kiválasztjuk együtt a “jó” termékeket és visszatesszük a “rossz” termékeket.

(Ha autóval érkezel, a MOM Park kártyával egy óra parkolás ingyenes hétköznap.)

Gyűjts inspirációt, oszd meg Te is élményeidet a Gregori Diéta facebook csoportban!

Mindenkinek vannak szuper új ötletei a konyhában!

Ebben a facebook csoportban osztjuk meg egymással, hogy éppen ki mit főzött, milyen tippjei vannak egy-egy étel még ízletesebb elkészítésére! Sok jó ötletet kaptam én is innen már – legjobban az izgalmas, új (természetesen Gregori Diétás) desszerteknek szoktam örülni.

Tudtad, hogy aki egy közösséghez tartozik, az sokkal jobb eredményeket ér el? Könnyebb fenntartani a motivációt, ha a többiek segítenek, de ennél is jobb másoknak segíteni!

Szerencsére változatos lehetőségeink vannak ebben a diétában, hogy ne kelljen minden nap ugyanazt ennünk! Mutasd meg Te is mennyire kreatív vagy! Vagy csak új inspirációt keresel a vacsorához? Itt a helyed – jelentkezz!

Sikersztorik – mit lehet elérni a személyre szabott programok által?

Könnyen mondhatod, hogy Briginek, Evelinnek és Adrinak könnyű dolga volt, mert bármikor fordulhattak hozzám a kérdéseikkel, ha elakadtak a diétában. Pár üzenetváltással gyorsan megválaszoltam mit is lehet és mit nem lehet enni, hogyan készítsék el az ebédjüket, milyen alapanyagokat válasszanak.

Ez a segítség most már Neked is a rendelkezésedre áll!

Bencze Brigitta

Miss Intercontinental 2013

“A szülés után plusz 4-5 kiló felesleg maradt rajtam, amit sehogy nem tudtam leadni. A diéta során szembesültem azzal, hogy évekig rengeteg felesleges kalóriát vittem be a szervezetembe. Könnyű kitartónak lenni, hiszen a Gregori Diéta alatt nem kell éheznem.”

Barna Evelin

Főiskolák szépe 2010

“Januárban kezdtem a diétát, egy hónap múlva a hasam laposabb lett, és megszűntek az esti puffadások. Annak ellenére, hogy azóta is többet eszem, mint korábban, – az egészséges ételkombinációk és a mozgás hatására – folyamatosan olvadnak le rólam a felesleges kilók.”

Sánta Adrienn

Két gyermekes édesanya

“Örülök annak is, hogy a diéta változatos étrenden alapul. Amikor elkezdtem a diétát, 55 kiló voltam, és legnagyobb meglepetésemre egy hét alatt másfél kilót fogytam, az anyagcserém felpörgött, az étrendem színesebb és kiegyensúlyozottabb lett.”

Konzultációk

A három konzultáció típus (online, telefonos, személyes) közül első körben a VIP személyes program indul el – korlátozott számú jelentkezővel. Ezen programban résztvevők visszajelzései alapján fogom a szélesebb körnek szánt online és telefonos konzultációkat kialakítani videókkal, online cikkekkel, receptekkel és tippekkel.

ÜRES HELYEK SZÁMA: 5 már csak 1

Gyakran ismételt kérdések

Az eddig gyakrabban felmerült kérdések és válaszaik. Tedd fel kérdésedet Te is!

Miben különleges a Gregori Diéta VIP személyes konzultáció?

Ahogy a könyv elkészítésében is a legjobb minőségre törekedtem, úgy azt szeretném, hogy aki személyes konzultáción vesz részt, az teljes mértékben megkapja mindazt a tudást, odafigyelést, ami “garantálja”, hogy sikerre vigye álmait.

Önmagában a VIP programban 4 órás személyes konzultáció van, több órás telefonos segítségnyújtás és napi online kapcsolati lehetőség, ezen kívül az általad kitöltött táplálkozási napló alapján az étrendedet személyre szabom a Te ízlésednek megfelelően, hogy csak olyan étel kerüljön az asztalodra, amit tényleg szeretsz.

Mindenben a legjobb minőséget szeretném Neked nyújtani!

Dolgozunk a többi konzultációs csomag elindításán is. Köszönöm a megértésedet!

Ha jelentkezem a személyes konzultációra, akkor mikor tudom elkezdeni?

Bár tapasztalatom szerint a személyes odafigyeléssel lehet a legjobb eredményt elérni, sajnos az én időm is véges, emiatt személyes konzultációt tartani csak korlátozott számban van lehetőségem. Ha jelentkezel tájékoztatni foglak a következő szabad időpontról.

Csak a MOM Parkban van lehetőség a személyes konzultációra?

Alapvetően igen, de próbálok rugalmas lenni:)

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetünk időpontot és elküldjük az előzetes felméréshez szükséges kérdőíveket, illetve egy 3 napos táplálkozási naplót. Amint ezeket kitöltve megkapom Tőled, elkészítem a személyre szabott étrendedet és edzéstervedet, hogy a személyes konzultáción már részletesen tudjunk róla beszélni.

Hogy történik a fizetés?

Két részletben történik a konzultáció ellenértékének kifizetése. A jelentkezés véglegesítéséhez a konzultáció első részletének megfizetése szükséges, a második részletet pedig a konzultáció alkalmával kell rendezni. Természetesen számlát kapsz a befizetéseidről!